[sanitised][sanitised]

NÉHÁNY, ÁLTALUNK KÉSZÍTETT HONLAP:

közösségi oldal
Fordítóiroda honlapja
Flash alapú, többnyelvű honlap
Csoport honlapja
Felhasználó által kezelhető portál, sok aaloldallal levelező rendszerrel
Bemutatkozó honlap
Képek, videók és zene letöltéssel
Vállalkozás honlapja
Egyszerű céges honlap
Céges honlap
Flash alapú honlap
Céges honlap
Statikus
Szórakozóhely honlapja
Egyedi felépítésű céges honlap
Promóciós honlap
Flash honlap egy program promóciójához
Vállalkozás honlapja
Egyszerú szerkezetű céges honlap


news

Legyen saját honlapod Neked is !

Hozzad létre saját honlapodat, vagy akár internetes vállalkozásodat egyszerűen !

- Rendszerünk segítségével bárki egyszerűen, megszerkesztheti saját honlapját.


- Egyszerű kezelhetőség !
- Nem kell a honlap elkészítéséért magas összegeket fizetni
- Nem kell a domain regisztrációval, tárhely bérléssel bajlódnod

-Honlapodat bármikor módosíthatod, és a módosítások azonnal megjelennek látogatóid számára is
- Moduljaink segítségével (hírportál, apróhirdető, banner megjelenítő stb.) egyszerűen, akár egy profi vállalkozást is működtethet

- A rendszerben az egyszerű használhatóságra törekedtünk, hogy azok is tudjanak segítségével saját honlapot szerkeszteni, akik nem rendelkeznek programozói, vagy honlap szerkesztési ismeretekkel.
- A honlaphoz szükséges tárhellyel és a közzététellel sem kell bajlódnod. A megszerkesztett honlapokhoz a rendszer automatikusan tárhelyet is biztosít, és a weboldal megtekinthető lesz bárki számára az interneten az általad megadott http://sajathonlap.netlapja.hu címen.

Egy jó honlap igényes, könnyen kezelhető

Nagyon fontos, hogy a honlap a látogatóra jó első benyomást tegyen. Olyan a honlap kinézete, mint egy ember öltözete. Lehet elegáns, üzleties, komolyságot sugárzó. Vagy lehet laza, trendi, de lehet olyan is, ami nem kelt túl jó benyomást. Ettől is függ az, hogy a látogatóiból visszatérők lesznek-e, vagy csak az "átmenő forgalmat" növelik.

- Bármikor, bárhonnan egyszerűen módosítható !

Nem kell várnia senkire azért, hogy a honlap tartalmát frissítse. Ha szeretnél egy friss információt elhelyezni a honlapon, vagy egy új termék ismertetőjét feltenni, akkor pár perc alatt megteheted, ehhez csak egy számítógépre és egy internet kapcsolatra van szükség. Havonta több ezer forintot spórolhatsz meg azzal, hogy nem bízzod másra a honlap karbantartását.


- Mekkorára van szükség ?

- 10 MB-os tárhelyen kb. 100-200 kép vagy 7-8000 oldalnyi szöveg (akár 6-8 könyv!) fér el. Tehát ha sok szöveget és viszonylag kevés képet szeretnél feltenni, akkor elég a 10 MB.

- 25 MB tárhelyet akkor érdemes vásárolni, ha sok képet (100-nál többet) szeretnél feltenni a honlapra. Esetleg rövidebb videót vagy hanganyagot szeretnél feltölteni.

- 50 MB tárhelyen már 500-1000 kép, egy pár perces video (10-50 perc, minőségtől függően) vagy akár egy órás hanganyag is elfér.

- 100 MB-os tárhelyet akkor érdemes vásárolni, ha rengeteg képet, dokumentumot vagy közepes méretű video-t szeretnél a honlapra feltenni.

- 250 MB-os, vagy ennél nagyobb tárhelyet akkor érdemes vásárolni, ha nagy méretű videokat, vagy más nagyméretű fájlokat szeretnél feltölteni.


- Mit tudhat a honlapod ?

Honalpodat különböző dinamikus elemekkel bővítheted, attól függően mire szeretnéd használni:
- Fórum
- Képtár, galéria
- Képfeltöltési lehetőúség, a látogatóidnak
- Hozzászólási lehetőség az oldalakhoz
- Blog modul
- Apróhirdető rendszer
- Hírlevél modul
- Szavazás
- Szerkeszthető űrlapküldő
- Keresés funkció
- Vendégkönyv
- Banner megjelenitő modul
- Hírek modul
- Látogatátottságelemző

Ha esetleg egyedi fejlesztésű modulra, funkcióra lenne szükséged, amit be szeretnél építeni honlapodra vagy egyedi kinézetet szeretnél honlapodnak, lépj kapcsolatba velünk és mi elkészítjük az elképzelésednek megfelelően.


- Mennyibe kerül ?

Ha megbízol egy webmestert egy honlap elkészítésével, akkor neki számolnia kell a munkaórákkal, ami alatt elkészíti a honlapot. Ez magában foglalja a grafika elkészítését, a honlap összeállítását és a programozás díját is. Számolni kell a tárhellyel, ahol elhelyezi a honlapodat, valamint a domain névvel, ami egy www.valami.hu cím lesz (ezen a címen találják majd meg honlapodat az interneten böngészők). A fentiek mind mind hozzáadódnak a honlap készítésének és fenntartásának díjához.

Mivel az NETLAPJA.HU honlapkészítő rendszerével "előre gyártott elemekből" is felépítheted a honlapodat, ezért nincs szükség sem programozásra, sem grafikára. Ezeknek a díját máris megspóroltad. Így azt a pénzt, amit kifizetnél egy webmesternek, nyugodtan zsebre teheted. Nálunk csak a fenntartás költségét kell állnod.


EZ NEMCSAK TÁRHELY - EZ HONLAP!
 

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]


Powered By

e107
MySQL
e107
Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra